Supă de purcel

Printeaza

Supă de purcel

Ingrediente:Supă de purcel

  • 1 kg purcel de lapte
  • 3 linguri smantană
  • 150 g arpacaş
  • 2 cepe
  • 1 ţelină
  • 1 păstîrnac
  • sare
  • piper
  • 10 g mirodenii de carnaţi
  • 80 g unt
  • l legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi egale şi se lasă in apă cu sare timp de o oră. Se pune apoi la fiert cu 2 1 apă,

zarzavatul întreg, sare, arpacaşul bine spălat şi mirodeniile.

Se fierbe circa 1 1/4 oră, după care se scoate zarzavatul.

La sfîrsit se adaugă smantană şi verdeaţa tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.