Supa de rasol afumat
PrinteazaSupa de rasol afumat din: rasol afumat, carne de rasol afumat, ulei de masline, usturoi, ceapa, morcovi, cartof, fasole, boabe de porumb, cimbru, frunze de dafin, sare, piper.
- 1 rasol afumat
- carne de rasol afumat, cuburi
- 1 lingura ulei de masline
- 3 catei de usturoi, tocat
- 1 ceapa, cuburi
- 2 morcovi, cuburi
- 1 cartof, cuburi
- 1 ceasca fasole fiarta
- 3/4 cana boabe de porumb
- 3/4 lingurita de cimbru
- 2 frunze de dafin
- Sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust
Mod de preparare:
Puneti osul intr-o oala mare si se adauga apa suficienta pentru a acoperi jumatate, aproximativ 6-7 cani. Se aduce la fierbere, se reduce focul si se fierbe aproximativ 30 de minute. Scoateti osul din oala.
Incalziti uleiul de masline intr-o oala mare la foc mediu. Adaugati usturoi, ceapa, morcovi si cartofi. Gatiti, amestecand ocazional, aproximativ 2-3 minute. Se adauga carnea, fasolea, porumbul, cimbru si frunze de dafin.
Condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Se aduce la fierbere, se reduce focul si se fierbe aproximativ 10-12 de minute.
Pofta buna!