Supa de rasol afumat

Printeaza

Supa de rasol afumat din: rasol afumat, carne de rasol afumat, ulei de masline, usturoi, ceapa, morcovi, cartof, fasole, boabe de porumb, cimbru, frunze de dafin, sare, piper.

Ingrediente:Supa de rasol afumat

  • 1 rasol afumat
  • carne de rasol afumat, cuburi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 1 ceapa, cuburi
  • 2 morcovi, cuburi
  • 1 cartof, cuburi
  • 1 ceasca fasole fiarta
  • 3/4 cana boabe de porumb
  • 3/4 lingurita de cimbru
  • 2 frunze de dafin
  • Sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust

 

Mod de preparare:

Puneti osul intr-o oala mare si se adauga apa suficienta pentru a acoperi jumatate, aproximativ 6-7 cani. Se aduce la fierbere, se reduce focul si se fierbe aproximativ 30 de minute. Scoateti osul din oala.

Incalziti uleiul de masline intr-o oala mare la foc mediu. Adaugati usturoi, ceapa, morcovi si cartofi. Gatiti, amestecand ocazional, aproximativ 2-3 minute. Se adauga carnea, fasolea, porumbul, cimbru si frunze de dafin.

Condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Se aduce la fierbere, se reduce focul si se fierbe aproximativ 10-12 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.