Supă de roşii cu busuioc si parmezan

Printeaza

Supă de roşii cu busuioc si parmezan

Supă de roşii cu busuioc si parmezan

Ingrediiente:

  • 1 ceapă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 cuttii de roşii (a 850 ml)
  • 400 ml supă
  • 400 g carne tocată de vită
  • 200 g orez
  • 1 găllbenuş
  • sare, piper
  • 1 lingură busuioc tocat mărunt
  • 2 linguri parmezan ras

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa şi tocaţi-o mărunt. Căliţi-o în ulei îmcins. Tăiaţi mărunt şi roşiile de la cutie. Adăugaţi-le împreumă cu sucul propriu şi supa şi fierbeţi totul circa 15 minu­te. Frământaţi carnea tocată, orezul, gălbenuşul, sarea, pi­perul, busuiocul şi parmezanul.

Săraţi şi piperaţi amestecul rezultat. Cu mâinile umede, formaţi chifteluţe. Pasaţi supa de roşii şi condimentaţi-o până obţineţi un gust picant.

Adăugaţi chifteluţele pregătite şi fierbeţi totul la foc scăzut circa 10 minute. Ornaţi după cum doriţi, eventual cu puţină verdeaţă.

Supă de roşii cu busuioc si parmezan

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.