Supa de rosii cu melcisori
PrinteazaSupa de rosii cu melcisori
Ingrediente:
- 1 kg roşii
- 100 g melcişori
- 500 g carne de vită
- 2 morcovi
- 1 ceapă
- 2 linguri cu ulei
- 1 legătură de pătrunjel
- sare
Mod de preparare:
Taie carnea de vită cubuleţe şi pune-o la fiert în apă cu sare şi ceapa întreagă. Separat, spală roşiile, taie-le în patru şi pune-le la fiert în 500 ml apă. Când roşiile s-au înmuiat, trecele printr-o sită.
Adaugă aproximativ 1l apă şi pune din nou la fiert. Adaugă cubuleţele de vită fierte şi morcovii tăiaţi rondele. După ce a dat câteva clocote aruncă în supă şi melcişorii.
Lasă pe foc până când pastele sunt fierte. Pe la jumătatea timpului, toarnă uleiul. La final, potriveşte gustul de sare şi presară verdeaţa tocată.
Supa de rosii cu melcisori
Pofta buna!