Supă de roşii cu orez brun

Printeaza

Supă de roşii cu orez brun

Ingrediente:Supă de roşii cu orez brun

  • 2 kg roşii
  • 1 ceapă mare tăiată mărunt
  • 3 ardei graşi tăiaţi feliuţe subţiri
  • 2 morcovi, tăiaţi cubuleţe mici
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 3 linguri orez brun
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 lingură vegeta

 

Mod de preparare:

Intr-o oală cu apă clocotită, punem la fiert orezul, ceapa, mor­covul, ardeiul. Separat, roşiile spălate bine şi date prin răzătoarea mică se înăbuşă cu uleiul şi vegeta.

Când zarzavatul este aproape fiert, punem roşiile şi mai fierbem 10 minute. După ce am oprit focul, punem pătrunjelul tăiat fin.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.