Supa de rosii cu smantana sau crutoane
PrinteazaSupa de rosii cu smantana sau crutoane din: pulpa de rosii, ceapa, usturoi, cimbru, ulei de masline, concentrat vegetal, smantana.
- 800 g pulpa de rosii
- 2 cepe mari, tocate marunt
- 8 catei de usturoi
- 2 lingurite cimbru uscat
- 4 linguri ulei de masline
- 700 ml concentrat vegetal
- smantana pentru servit (optional)
Mod de preparare:
Incinge intr-o tigaie, uleiul de masline, apoi caleste ceapa tocata si usturoiul zdrobit, pana se auresc.
Intr-o oală pune pulpa de roşii, apoi adaugă concentratul de legume fierbinte şi ţine pe foc până ce amestecul dă în clocot.
Apoi micşorează flacăra şi fierbe mocnit timp de încă 5 min. Adaugă cimbrul, acoperă cu un capac şi lasă 5 minute.
Serveste supa cu smantana sau crutoane, dupa preferinta.
Supa de rosii cu smantana sau crutoane
Pofta buna!
Arata foarte bine supa de rosii, chiar imi place!