Supa de rosii cu smantana sau crutoane

Printeaza

Supa de rosii cu smantana sau crutoane din: pulpa de rosii, ceapa, usturoi, cimbru, ulei de masline, concentrat vegetal, smantana.

Ingrediente:Supa_de_rosii_cu_smantana_sau_crutoane

  • 800 g pulpa de rosii
  • 2 cepe mari, tocate marunt
  • 8 catei de usturoi
  • 2 lingurite cimbru uscat
  • 4 linguri ulei de masline
  • 700 ml concentrat vegetal
  • smantana pentru servit (optional)

 

Mod de preparare:

Incinge intr-o tigaie, uleiul de masline, apoi caleste ceapa tocata si usturoiul zdrobit, pana se auresc.

Intr-o oală pune pulpa de roşii, apoi adaugă concentratul de legume fierbinte şi ţine pe foc până ce amestecul dă în clocot.

Apoi micşorează flacăra şi fierbe mocnit timp de încă 5 min. Adaugă cimbrul, acoperă cu un capac şi lasă 5 minute.

Serveste supa cu smantana sau crutoane, dupa preferinta.

Supa de rosii cu smantana sau crutoane

Supa_de_rosii_cu_smantana_sau_crutoane

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Arata foarte bine supa de rosii, chiar imi place!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.