Supa de rosii cu usturoi si crutoane

Printeaza

Supa de rosii cu usturoi si crutoane din: rosii, ceapa, usturoi, smantana, cimbru, sare, piper, crutoane.

Ingrediente:Supa de rosii cu usturoi si crutoane

  • un kg roşii foarte bine coapte
  • o ceapă
  • un căţel usturoi
  • 50 ml smântână
  • un litru supă de legume
  • oregano
  • ulei
  • cimbru
  • crutoane
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Roşiile spălate şi curăţate de codite se opăresc 2-3 minute.

Se scot şi se taie cuburi. în oala de fiert se călesc în puţin ulei ceapa şi usturoiul tocate mărunt. Se adaugă roşiile, se lasă un minut, se toarnă supa de legume şi se lasă la fiert 20 de minute.

Se mixează, apoi se pune vasul din nou pe foc adăugând smântână şi se lasă să dea într-un clocot. Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se serveşte cu oregano uscat, cimbru şi crutoane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.