Supa de rosii de post

Printeaza

Supa de rosii de post din: ceapa, morcov, ardei, dovlecel, suc de rosii, paste, ulei, sare.

Ingrediente:Supa de rosii de post

  • o ceapă
  • un morcov
  • un ardei gras
  • un dovlecel
  • 2 litri suc de roşii
  • paste fără ou
  • 2 linguriţe ulei
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert în apă ceapa tăiată mărunt şi morcovul rondele. Separat, în ulei, se călesc fâşii de ardei gras şi se adaugă în oală.

Se pune apoi dovlecelul rondele şi se lasă la fiert 20 de minute. Se toarnă sucul de roşii, se adaugă pastele şi se mai lasă pe foc 10 minute.

Se potriveşte gustul de sare şi se serveşte cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.