Supa de rosii si ciuperci

Printeaza

 Supa de rosii si ciuperci

Ingrediente:Supa de rosii si ciuperci

  • 250 g roşii
  • 6 ardei graşi
  • 200 g ciuperci
  • 250 g varfuri de sparanghel
  • 1 le­gătură de hasmaţuchi
  • puţin mujdei
  • 1 1/21 supă
  • sare
  • piper alb pisat
  • paiete de parmezan

 

Mod de preparare:

Supa, la care se adaugă 11/2 1 apă, se pune la fiert cu ardeii şi ciupercile tăiate julien scurt.

După ce a fiert 15 minute, se adaugă roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe (tăiate julien), vîrfurile de sparanghel fiert, hasmaţuchi tocat, piper pisat, eventual şi mujdeiul.

Separat se servesc paietele de par­mezan.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.