Supa de salata cu ansoa
PrinteazaSupa de salata cu ansoa din: usturoi, ansoa, fulgi de ardei, salata, supa de pui, paine veche, ulei de masline, usturoi, parmezan, lamaie.
- 3 catei de usturoi, felii subtiri
- 6 ansoa
- ¼ lingurita fulgi de ardei rosu
- 2 salate
- 5 cani supa de pui
- paine veche de 1 zi
- Ulei de masline
- 1-2 catei de usturoi
- parmezan
- lamaie
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200C.
Incalziti 2-3 linguri ulei de masline intr-o oala si adaugati ansoa. Gatiti la foc mare cateva minute, pana se dizolva bine. Adauga usturoiul feliat și fulgii de ardei rosu si sotati aproximativ 2 minute.
Adaugati salata maruntita, asezonati su sare si se gateste aproximativ 3 minute. Acoperiti cu supa, se reduce focul la mic. Se fierbe 10-15 de minute.
Intre timp, feliati painea si asezati intr-o tava, stropiti cu ulei de masline. Coaceti aproximativ 10 minute. Frecati paine calda cu usturoi.
Așezați painea crocanta in partea de jos a bolurilor de supa si presarati parmezan. Adaugati supa calda si serviti cu suc de lamaie, dupa gust.
Pofta buna!