Supa de salata cu ansoa

Printeaza

Supa de salata cu ansoa din: usturoi, ansoa, fulgi de ardei, salata, supa de pui, paine veche, ulei de masline, usturoi, parmezan, lamaie.

Ingrediente:Supa de salata cu ansoa

  • 3 catei de usturoi, felii subtiri
  • 6 ansoa
  • ¼ lingurita fulgi de ardei rosu
  • 2 salate
  • 5 cani supa de pui
  • paine veche de 1 zi
  • Ulei de masline
  • 1-2 catei de usturoi
  • parmezan
  • lamaie

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200C.

Incalziti 2-3 linguri ulei de masline intr-o oala si adaugati ansoa. Gatiti la foc mare cateva minute, pana se dizolva bine. Adauga usturoiul feliat și fulgii de ardei rosu si sotati aproximativ 2 minute.

Adaugati salata maruntita, asezonati su sare si se gateste aproximativ 3 minute. Acoperiti cu supa, se reduce focul la mic. Se fierbe 10-15 de minute.

Intre timp, feliati painea si asezati intr-o tava, stropiti cu ulei de masline. Coaceti aproximativ 10 minute. Frecati paine calda cu usturoi.

Așezați painea crocanta in partea de jos a bolurilor de supa si presarati parmezan. Adaugati supa calda si serviti cu suc de lamaie, dupa gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.