Supa de salau cu taitei si morcov

Printeaza

Supa de salau cu taitei si morcov din: file de salau, taitei, morcov, radacina de patrunjel, ceapa verde, sare, piper.

Ingrediente:Supa_de_salau_cu_taitei_si_morcov

  • 400 g șalău-file
  • 200 g tăiței
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 2 cepe verzi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăță legumele. Morcovul și pătrunjelul se pun la fiert în 2 l de apă.. După 15 minute se adaugă carnea de pește.

După ce au fiert toate, se scoate peștele și se desface bucățele. Se fierb tăițeii în apă cu sare, se limpezesc în apă rece și se adaugă în supă.

Se pune sare și piper după gust. Se servește fierbinte, ornăt cu rondele de ceapă verde.

Supa de salau cu taitei si morcov

Supa_de_salau_cu_taitei_si_morcov

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.