Supă de scoici

Printeaza

Supă de scoici din: ceaoa, morcov, telina, ulei de masline, busuioc, oregano, vin, lamaie, rosii, scoici, sare, piper.

Ingrediente:Supă de scoici

  • ceapa tocată
  • 1 morcov feliat
  • 1/2 rădăcină de ţelină mică, tăiată bucăţele
  • 2 linguri ulei măsline
  • busuioc tocat
  • oregano
  • 1/2 cană vin alb
  • 1 lămâie
  • 200 g roşii coapte, curăţate de pieliţă şi tocate
  • 750 g scoici
  • sare
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Prăjeşte legumele cu usturoiul timp de 10 minute în ulei fierbinte. Adaugă condimen­tele şi coaja lămăiei. Stinge cu vin alb şi apoi pune roşiile coapte.

Curăţă bine scoicile, scurge-le şi lasă totul să fiarbă înăbuşit, până ce toate scoicile sunt deschise.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.