Supă de sfeclă cu carne de porc si smantana
PrinteazaSupă de sfeclă cu carne de porc si smantana din: carne de porc, ulei de masline, sfecla rosie, morcovi, varza alba, patrunjel si boia.
- 400 g carne de porc slabă
- 4 linguri ulei de măsline
- 1 sfeclă roşie
- 2 morcovi
- 1 cub concentrat de vită
- ¼ varză albă
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 1 linguriţă boia
Mod de preparare:
Se curăţă legumele. Varza şi rădăcina de pătrunjel se dau pe răzătoarea mare. Se taie morcovii rondele şi sfecla se taie bucăţi. Se spală carnea, se şterge şi se taie bucăţi. Se prăjeşte apoi în ulei şi se pudrează cu boia. Se mai prăjeşte puţin, apoi se adaugă toate legumele.
Se toarnă apă în vas şi se dă în clocot. Se adaugă cubul concentrat de vită şi se fierbe. Se serveşte supa cu smântână.
Supă de sfeclă cu carne de porc si smantana
Pofta buna!