Supă de sfeclă cu carne de porc si smantana

Printeaza

Supă de sfeclă cu carne de porc si smantana din: carne de porc, ulei de masline, sfecla rosie, morcovi, varza alba, patrunjel si boia.

Ingrediente:Supa_de_sfecla_cu_carne_de_porc_si_smantana

  • 400 g carne de porc slabă
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1 sfeclă roşie
  • 2 morcovi
  • 1 cub concentrat de vită
  • ¼ varză albă
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 linguriţă boia

 

Mod de preparare:

Se curăţă legumele. Varza şi rădăcina de pătrunjel se dau pe răzătoarea mare. Se taie morcovii rondele şi sfecla se taie bucăţi. Se spală carnea, se şterge şi se taie bucăţi. Se prăjeşte apoi în ulei şi se pudrează cu boia. Se mai prăjeşte puţin, apoi se adaugă toate legumele.

Se toarnă apă în vas şi se dă în clocot. Se adaugă cubul concentrat de vită şi se fierbe. Se serveşte supa cu smântână.

Supă de sfeclă cu carne de porc si smantana

Supa_de_sfecla_cu_carne_de_porc_si_smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.