Supa de somon cu cartofi

Printeaza

Supa de somon cu cartofi din: somon, cartofi, ceapa, smantana, marar, sare.

Ingrediente:Supa de somon cu cartofi

  • 300 g somon
  • 4 cartofi
  • o ceapă
  • 2 linguri smântână
  • 1,5 l apă
  • o linguriţă sare
  • 1/2 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert apa cu sarea şi, când clocoteşte, se pun cartofii curăţaţi de coajă, spălaţi şi tăiaţi cuburi şi ceapa, curăţată de coajă, spălată şi tăiată.

Se lasă la fiert 5 minute şi apoi se adaugă peştele. Se lasă la fiert 15 minute după care se împarte supa în două castroane.

Se mixează jumătate din cantitatea de peşte şi legume din supă, se adaugă smântână şi se toarnă peste cealaltă jumătate de supă păstrată. Se serveşte cu mărar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.