Supa de somon cu cartofi
PrinteazaSupa de somon cu cartofi din: somon, cartofi, ceapa, smantana, marar, sare.
- 300 g somon
- 4 cartofi
- o ceapă
- 2 linguri smântână
- 1,5 l apă
- o linguriţă sare
- 1/2 legătură mărar
Mod de preparare:
Se pun la fiert apa cu sarea şi, când clocoteşte, se pun cartofii curăţaţi de coajă, spălaţi şi tăiaţi cuburi şi ceapa, curăţată de coajă, spălată şi tăiată.
Se lasă la fiert 5 minute şi apoi se adaugă peştele. Se lasă la fiert 15 minute după care se împarte supa în două castroane.
Se mixează jumătate din cantitatea de peşte şi legume din supă, se adaugă smântână şi se toarnă peste cealaltă jumătate de supă păstrată. Se serveşte cu mărar.
Pofta buna!