Supă de spanac, urzici si salată

Printeaza

Supă de spanac, urzici si salată

Ingrediente:Supă de spanac, urzici si salată

  • 300 g spanac
  • o mână de urzici
  • 1 salată
  • 1 ceapă
  • unt sau margarină
  • condimente
  • sare
  • piper
  • 80 g smântână
  • crutoane de pâine
  • 2-3 ouă

 

Mod de preparare:

Spanacul îl speli şi îl tai mărunt împreună cu urzicile şi salata. Apoi toci mărunt ceapa şi o căleşti în unt sau margarină până devine sticloasă.

Adaugi verdeaţă peste ceapă, torni 1 l apă şi pui condimente, apoi laşi să fiarbă supa la foc potrivit.

După ce ai pus ingredientele, pui sare, piper şi alte condimente preferate şi amesteci bine.

Apoi freci 2-3 gălbenuşuri cu smântână şi le adaugi în supă după ce ai luat-o de pe foc.

Serveşti supa cu crutoane prăjite în unt sau margarină şi mai poţi adăuga şi câţiva căţei de usturoi tocaţi.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • supa crema de urzici si spanac

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.