Supă de spanac, urzici si salată
PrinteazaSupă de spanac, urzici si salată
- 300 g spanac
- o mână de urzici
- 1 salată
- 1 ceapă
- unt sau margarină
- condimente
- sare
- piper
- 80 g smântână
- crutoane de pâine
- 2-3 ouă
Mod de preparare:
Spanacul îl speli şi îl tai mărunt împreună cu urzicile şi salata. Apoi toci mărunt ceapa şi o căleşti în unt sau margarină până devine sticloasă.
Adaugi verdeaţă peste ceapă, torni 1 l apă şi pui condimente, apoi laşi să fiarbă supa la foc potrivit.
După ce ai pus ingredientele, pui sare, piper şi alte condimente preferate şi amesteci bine.
Apoi freci 2-3 gălbenuşuri cu smântână şi le adaugi în supă după ce ai luat-o de pe foc.
Serveşti supa cu crutoane prăjite în unt sau margarină şi mai poţi adăuga şi câţiva căţei de usturoi tocaţi.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- supa crema de urzici si spanac