Supa de taitei udon si ciuperci
PrinteazaSupa de taitei udon si ciuperci din: supa de legume, sos teriyaki, ulei, ciuperci champignon, ceapa verde, taitei udon, spanac.
- 1 cub supa de legume
- 50 ml sos teriyaki
- 1 lingura de ulei
- 140 g ciuperci champignon, feliate
- 1/2 legatura de ceapa verde, feliata subtire
- 140 g taitei udon
- 200 g de spanac
Mod de preparare:
Intr-o oală mare, dizolvă cubul de supă într-un litru de apă şi adaugă sosul teriyaki. Până când lichidul dă în clocot, încinge uleiul într-o tigaie şi căleşte ciupercile la foc mare, timp de 2-3 minute, până când devin aurii.
Adaugă ceapa verde şi căleşte ambele ingrediente 1 minut, apoi pune-le deoparte. Când supa începe să fiarbă, pune în ea tăieţeii şi fierbe-i 4 minute. Adaugă spanacul şi fierbe-l 1 minut. Incorporează ciupercile, ceapa verde, sare şi piper, apoi serveşte supa.
Supa de taitei udon si ciuperci
Pofta buna!