Supă de ţelină cu paste fainoase

Printeaza

Supă de ţelină cu paste fainoase

Ingrediente:Supă de ţelină cu paste fainoase

  • 1 kg ţelină
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 4 cartofi
  • o mână de paste făinoase
  • 1 cutie smântână
  • sare
  • condimente
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi toate zarzavaturile, tai ceapa mărunt, iar pe celelalte cubuleţe.

Pe toate le înăbuşi în puţină apă cu ulei şi condiment după gust. După câteva minute, torni apă şi le laşi să fiarbă.

Când sunt aproape fierte, adaugi pastele făinoase şi mai laşi pe foc 10 minute.

La sfârşit adaugi smântână, sare după gust şi mai dai un clocot.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.