Supa de toamna cu bacon, broccoli si parmezan

Printeaza

Supa de toamna cu bacon, broccoli si parmezan din: unt, ulei de masline, bacon, ceapa, usturoi, supa de pui, broccoli, untisaor, patrunjel, nucsoara, parmezan.

Ingrediente:Supa_de_toamna_cu_bacon_broccoli_si_parmezan

  • 50 grame unt
  • 20 ml ulei de masline
  • 100 grame bacon
  • 2 cepe tocate
  • 4 catei de usturoi
  • 2 litri supa de pui
  • 900 grame broccoli
  • 1 legatura mare de untisor tocat
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 2 grame nucsoara
  • 400 grame parmezan ras

 

Mod de preparare:

Intr-o cratita incinge untul si uleiul de masline. Adauga ceapa, usturoiul si baconul si caleste cateva minute. Adauga spa de pui si lasa pe foc pana cand da in clocot. Adauga apoi broccoli si mai lasa pe foc 5 minute. Ia de pe foc si cu ajutorul unui blender mixeaza bine.

Adauga si patrunjelul si untisoul si mixeaza bine. Pune din nou pe fic, asezoneaza cu sare, piper si nucsoara. Mai lasa sa fiarba putin, dupa care adauga parmezanul si amesteca. Supa se serveste cu putin parmezan ras pe deasupra.

Supa de toamna cu bacon, broccoli si parmezan

Supa_de_toamna_cu_bacon_broccoli_si_parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.