Supa de usturoi cu verdeata si carnati

Printeaza

Supa de usturoi cu verdeata si carnati din: carnati uscati, patrunjel verde, usturoi, ulei, boia, faina, sare, zeama de lamaie.

Ingrediente:Supa de usturoi cu verdeata si carnati

  • 150 g cârnaţi uscaţi
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 3 căţei de usturoi
  • ulei
  • boia
  • faină
  • sare
  • 1 lingură zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Se prepară un rântaş în felul următor: se călesc căţeii de usturoi în două linguri de ulei, se presară puţină boia şi o lingură de făină.

Se lasă pe foc până începe să se rumenească, apoi se stinge cu 1,2 I de apă. Se adaugă sare după gust. Carnaţii se taie felii şi se adaugă în supă.

Se mai lasă pe foc aproximativ 5 minute, după care se ia deoparte, se presară cu pătrunjel verde, tocat mărunt, şi se adaugă zeama de lămâie.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.