Catina (Hippophae rhamnoides) este o planta perena cunoscuta pentru fructele sale portocalii sau galbene, bogate in nutrienti si cu beneficii remarcabile pentru sanatate. Fructele de catina sunt cunoscute pentru proprietatile lor nutritive si medicinale si sunt folosite in numeroase culturi din intreaga lume. Acestea sunt adesea utilizate […]
Supa de usturoi cu verdeata si carnati
PrinteazaSupa de usturoi cu verdeata si carnati din: carnati uscati, patrunjel verde, usturoi, ulei, boia, faina, sare, zeama de lamaie.
Ingrediente:
- 150 g cârnaţi uscaţi
- 1 legătură pătrunjel verde
- 3 căţei de usturoi
- ulei
- boia
- faină
- sare
- 1 lingură zeamă de lămâie
Mod de preparare:
Supa de usturoi cu verdeata si carnati: prepară un rântaş în felul următor: se călesc căţeii de usturoi în două linguri de ulei, se presară puţină boia şi o lingură de făină.
lasă pe foc până începe să se rumenească, apoi se stinge cu 1,2 I de apă. Se adaugă sare după gust. Carnaţii se taie felii şi se adaugă în supă.
mai lasă pe foc aproximativ 5 minute, după care se ia deoparte, se presară cu pătrunjel verde, tocat mărunt, şi se adaugă zeama de lămâie.
Pofta buna!
Fursecuri Linzer cu Nuci și Mure: Rețeta Delicioasă
Rețeta Delicioasă din: nuci, unt, zahar pudra, coaja de lamaie, ou, extract de vanilie, praf de copt, sare, gem de mure. Fursecurile Linzer sunt o delicatesă îndrăgită pentru sărbători și evenimente speciale. Această rețetă adaugă o notă de savoare inovatoare cu nuci crocante și mure dulci, oferind o experiență […]