Supa de usturoi cu verdeata si carnati

Printeaza

Supa de usturoi cu verdeata si carnati din: carnati uscati, patrunjel verde, usturoi, ulei, boia, faina, sare, zeama de lamaie.

Ingrediente:

  • 150 g cârnaţi uscaţi
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 3 căţei de usturoi
  • ulei
  • boia
  • faină
  • sare
  • 1 lingură zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Supa de usturoi cu verdeata si carnati: prepară un rântaş în felul următor: se călesc căţeii de usturoi în două linguri de ulei, se presară puţină boia şi o lingură de făină.

lasă pe foc până începe să se rumenească, apoi se stinge cu 1,2 I de apă. Se adaugă sare după gust. Carnaţii se taie felii şi se adaugă în supă.

mai lasă pe foc aproximativ 5 minute, după care se ia deoparte, se presară cu pătrunjel verde, tocat mărunt, şi se adaugă zeama de lămâie.

 

 

Pofta buna!

 

Catina: Beneficii pentru Sanatate, Contraindicatii si Retete Delicioase

Catina (Hippophae rhamnoides) este o planta perena cunoscuta pentru fructele sale portocalii sau galbene, bogate in nutrienti si cu beneficii remarcabile pentru sanatate. Fructele de catina sunt cunoscute pentru proprietatile lor nutritive si medicinale si sunt folosite in numeroase culturi din intreaga lume. Acestea sunt adesea utilizate […]

Fursecuri Linzer cu Nuci și Mure: Rețeta Delicioasă

Rețeta Delicioasă din: nuci, unt, zahar pudra, coaja de lamaie, ou, extract de vanilie, praf de copt, sare, gem de mure. Fursecurile Linzer sunt o delicatesă îndrăgită pentru sărbători și evenimente speciale. Această rețetă adaugă o notă de savoare inovatoare cu nuci crocante și mure dulci, oferind o experiență […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.