Supa de vacuta cu naut

Printeaza

O reteta delicioasa de supa de vita cu naut, morcovi, patrunjel, cartofi, ardei gras,taietei, sare, ulei.

Ingrediente:Supa de vacuta cu naut

  • 700 g carne vită
  • 2 morcovi
  • 2 legături pătrunjel
  • 2 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 100 g năut
  • 100 g tăiţei
  • sare
  • ulei

Mod de preparare:

Se spală carnea, se cură­ţă de pieliţe, se taie bucăţi potrivite şi se pune la fiert în apă cu puţină sare. Se adună spuma care se formează la fiert şi se aruncă. Năutul se pune la înmuiat cu 4-5 ore înainte, apoi se fierbe în apă cu sare.

Morcovii, pătrunjelul şi ardeiul se spală, se cură­ţă, se taie şi se înăbuşă în pu­ţin ulei şi apă.Când carnea este pe ju­mătate fiartă, se adau­gă zarzavatul, cartofii. După ce carnea şi legumele s-au fiert, se adaugă năutul fiert.

Se adaugă tăiţeii, se mai fierbe 10 minute, se po­triveşte de sare şi, după dorinţă, se poate acri cu lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.