Supa de vara cu cabanos
PrinteazaSupa de vara din: morcovi, gulie, cartofi, praz, ulei, apa, delikat, sare, piper, cabanosi, patrunjel.
Ingrediente:
- 500 g morcovi
- 1 gulie
- 500 g cartofi
- 1 fir de praz
- 2 linguri de ulei
- 1 litru de apa fiarta cu delikat
- sare
- piper
- 2 cabanosi
- o legatura de patrunjel
Mod de preparare:
Legumele se curata, se spala si se toaca marunt. Se calesc in ulei fierbinte.
Se adauga apa fiarta cu delikat se potriveste de piper si sare, se pune la fiert vreme de 5 minute.
Separat, se prajesc cabanosii taiati in bucati potrivite foarte putin, fara sa se rumeneasca si se adauga in supa.
Se mai lasa totul sa fiarba zece minute. Se presara cu patrunjel verde tocat.
Pofta buna!