Supa de varza cu carne de vita

Printeaza

Supa de varza cu carne de vita din: carne de vita, varza, cartofi, morcovi, ceapa, smantana, ulei, dafin.

Ingrediente:Supa de varza cu carne de vita

  • 500 g carne de vită
  • 500 g varză crudă
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi un ardei gras
  • 2 cepe
  • 150 ml smântână
  • 2 linguri ulei o foaie dafin
  • 2 căţei usturoi sare piper verdeaţă, după gust

 

Mod de preparare:

Carnea se pune la fiert în apă rece, se adaugă o ceapă când apa dă în clocot şi se înlătură spuma ori de câte ori apare.

Cealaltă ceapă şi morcovii mărunţite se călesc în ulei, se adaugă ardeiul tocat. In oala cu carne fiartă se pun cartofii cuburi, se lasă 5 minute, se adaugă varza tăiată mărunt şi se lasă 10 minute să fiarbă. Se pun apoi ceapa, morcovii şi ardeiul călite.

Se lasă la fiert 15 minute, se adaugă foaia de dafin si sare, se stinge focul, se adaugă usturoiul pisat, se acoperă cu un capac si se lasă asa 15 minute.

Se serveşte apoi cu smântână şi verdeaţă, după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.