Supă de vişine cu carne

Printeaza

Supă de vişine cu carne din: zeama de carne, visine, smantana, galbenusuri, zahar pudra, sare.

Ingrediente:Supă de vişine cu carne

  • 3/4 l zeama de carne curatata de grasime
  • 1 kg visine
  • 2 galbenusuri
  • 250 g smantana
  • 1 lingurita de zahar pudra
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli visinele, le pui intr-un tifon si le storci bine. Amesteci sucul de visine cu zeama de carne limpede.

Le dai in cateva clocote, adaugand sarea si zaharul. Bati galbenusurile cu smantana intr-un castron.

Torni putina zeama clocotita, amestecand repede, apoi toata zeama. Servesti supa rece.

 

Pofta buna!


Supa de fazan cu smantana

Supa de fazan cu smantana

Supa de fazan cu smantana din: fazan, costita, cimbru, ceapa, patrunjel, ulei, vin, faina, smantana, piper. Ingrediente: 1 kg fazan 120 g costiţă cimbru 1 ceapă 1 rădăcină pătrunjel 80 g ulei 3/4 l supă 11/2 l apă 1/2 pahar vin roşu 30 g făină 3 linguri smantană piper   Mod de preparare: Se pune […]

Supa de ceapa cu Cheddar

Supa de ceapa cu Cheddar

Supa de ceapa cu Cheddar din: ceapa, ulei de masline, unt, supa, paine, sare, piper. Ingrediente:  4 cepe 2 linguri ulei de masline 2 linguri unt 900ml supa 4 felii paine 40-50 branza cheddar, rasa sare si piper   Mod de preparare: Curatati si tocati ceapa. Incalziti uleiul si untul intr-o oala. Adaugati ceapa si gatiti […]

Supa crema de cartofi cu parmezan

Supa crema de cartofi cu parmezan

Supa crema de cartofi cu parmezan din: cartofi, morcov, ceapa, telina, ardei, usturoi, rosii, unt, ulei, sare, piper, vegeta, smantana, parmezan. Ingrediente: 2 cartofi 1 morcov 1 ceapă roşie 100 g ţelină  1 ardei verde gras  2 căţei de usturoi 100 g roşii decojite 50 g unt 5o ml ulei  sare  piper 2 cubuleţe vegeta […]

Supa simpla de pui cu bere

Supa simpla de pui cu bere

Supa simpla de pui cu bere din: supa de pui, bere, paine, smantana, ceapa, unt, sare, piper. Ingrediente: un litru supă de pui 500 ml bere 200 g miez de pâine veche 100 g smântână o ceapă 25 g unt nucşoară sare piper   Mod de preparare: Pâinea veche se fărâmiţează cu mâna. In oala […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.