Supa de vita cu naut
PrinteazaSupa de vita cu naut din: carne de vita, naut, ceapa, cartofi, morcovi, rosii, foaie de dafin, patrunjel, sare, piper, ardei iute.
- 300 g carne de vită
- 200 g năut
- o ceapă
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 2 roşii foarte coapte
- o foaie dafin
- pătrunjel
- sare
- piper
- un ardei iute
Mod de preparare:
Cu o seară înainte se pune năutul să se umfle. A doua zi, se scurge de apa în care a stat şi se pune la fiert în aproximativ 3-5 litri apă.
Se adaugă carnea, morcovii, ceapa si se lasă la fiert. Când carnea a fiert se adaugă cartofii şi frunza de dafin, se lasă la fiert şi se pun roşiile.
Se lasă să fiarbă şi acestea, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se aduce la masă cu pătrunjel si ardei iute tăiat rondele deasupra.
Supa de vita cu naut
Pofta buna!