Supa de vita cu taietei de casa

Printeaza

 Supa de vita cu taietei de casa

Ingrediente supă:Supa de vita cu taietei de casa

  • 1/2 kg rasol de vită sau mânzat
  • 1 morcov
  • 1 ţelină
  • 1 păstârnac
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • sare
  • 1 legătură de pătrunjel

Ingrediente tăieţei:

  • 1 ou
  • aproximativ o cană de făină
  • un praf de sare

 

Mod de preparare:

Speli bine rasolul şi-l pui la fiert în apă rece cu sare pentru 2 ore, dar ai grijă să iei spuma. Cureţi şi legumele, le speli şi le adaugi în zeamă după 1 oră de fiert.

Mod preparare tăieţei:

Din făină, ou şi puţină sare frămânţi un aluat pe care îl laşi 10 minute să se odihnească, apoi întinzi o foaie subţire şi o laşi 15-20 de minute să se usuce.

Tai fâşii sub­ţiri din aluat, fierbi tăieţeii în apă cu sare, după care îi strecori. După ce au fiert carnea şi zarza­vatul, strecori supa, adaugi tăieţeii şi o dai deo­parte.

Supă de vită cu tăietei de casă

Supa de vita cu taietei de casa

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.