Supa de vita cu telina si taitei
PrinteazaSupa de vita cu telina si taitei din: rasoale de vita, morcovi, telina, radacina de telina, ceapa, taitei, patrunjel si sare.
- 2 rasoale de vita
- 2 morcovi
- 2 tije de telina
- o radacina telina
- 2 cepe
- 50 g taitei
- patrunjel pentru servit
- sare
Mod de preparare:
Carnea se fierbe la foc mic, în’apă rece, fără sare, timp de o oră.După aceea, se pun şi legumele întregi şi se fierb împreună.
Se scot legumele fierte şi se verifică stadiul de fierbere al cărnii. Dacă şi carnea este fiartă, se scoate, se curăţă de oase şi se taie cubuleţe.
Supa se strecoară şi apoi se pune din nou în oală alături de carne, legume şi sare.Se fierb tăieţeii separat şi se ptin în supă numai în momentul servirii.
Se aduce supa la masă, cu pătrunjel deasupra.
Supa de vita cu telina si taitei
Pofta buna!