Supa deasa de spanac(crema)

Printeaza

 Supa deasa de spanac

Ingrediente:Supa deasa de spanac(crema)

  • 3 l apă
  • 500 g spanac
  • 1 lingură unt
  • 1 lingură făină
  • 1 gălbenus
  • 2 linguri smântână
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se alege spanacul, se spală cu grijă şi se pune la fiert când apa clocoteşte. Separat se prăjeşte uşor făina în unt şi se stinge cu apa în care fierbe spanacul.

Se toarnă rântaşul în oala cu spanac, se trece totul prin sită, se potriveşte de sare şi se lasă să mai dea câteva clocote.

Când este gata, se drege în castron cu un gălbenuş şi puţină smântână.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.