Risotto cu Mango și Fructe de Mare din: orez, fructe de mare, mango, ceapa, ulei de masline, vin alb, supa, unt, parmezan, sare, piper, patrunjel. Descoperiți o rețetă sofisticată și surprinzătoare de risotto, unde dulceața mango-ului se întâlnește cu savoarea delicată a fructelor de mare. Acest risotto reprezintă o combinație inovatoare de gusturi, ideală pentru […]
Supa deasa de mazare verde
PrinteazaSupa deasa de mazare verde
Ingrediente:
- 3 l apă
- 500 g mazăre boabe verde
- 1 salată verde
- o mână de spanac
- unt proaspăt cât o nucă
Mod de preparare:
Supa deasa de mazare verde : Într-o oală cu apâ se fierb mazărea şi câteva frunze de spanac şi de salată, tăiate fin. Se lasă să fiarbă înăbuşit, la foc potrivit, trei sferturi de oră.
Când mazărea este bine fiartă, se trece prin sită. Se subţiază cu zeama în care a fiert şi se lasă să mai dea câteva clocote, amestecând din când în când.
Înainte de a servi, se adaugă o bucăţică de unt proaspăt şi o lingură sau două de mazăre verde fiartă separat.
Pofta buna!
Gâscă la Grătar cu Sos de Afine
Gâscă la Grătar cu Sos de Afine din: gasca, afine, miere, otet balsamic, usturoi, ulei de masline, sare, piper. Gâsca la grătar cu sos de afine este o rețetă elegantă care aduce un gust rafinat și un sos dulce-acrișor în farfurie. Gâsca, cu carnea sa delicată și suculentă, se potrivește perfect cu sosul bogat de […]
O supa de mazare exceptionala.