Supa deasa de varza

Printeaza

Supa deasa de varza din: varza murata, kaizer, ciocolan, carnati picanti, smantana.

Ingrediente:

  • 1 kg varză murată
  • 20 g kaizer
  • 300 g ciolan (dezosat)
  • 2 fire cârnaţi picanţi
  • 200 ml smântână

 

Mod de preparare:

Supa deasa de varza: pune la fiert varza în atâta apă cât să o acopere. adaugă kaizer-ul tăiat cuburi şi ciolanul.

lasă să fiarbă la foc slab până se înmoaie carnea.

Spre sfârşitul fierberii, se adaugă cârnaţii, tăiaţi felii, şi se mai fierbe mâncarea câteva minute.

ia deoparte de pe foc, se scot bucăţile de carne şi de cârnaţi, iar varza se drege cu smântână.

pun din nou cârnaţii şi ciolanul şi se servesc fierbinţi.

 

 

Pofta buna!

 

 

Smoothie de Măr și Scorțișoară

Smoothie de Măr și Scorțișoară – Rețeta Delicioasă pentru Un Plus de Energie – o băutură delicioasă și sănătoasă, perfectă pentru a începe ziua cu energie sau pentru a te răsfăța în orice moment al zilei. Combinația de mere proaspete și aromă de scorțișoară oferă un gust reconfortant și plin de vitamine. Acest smoothie este […]

Homar cu sos de șofran și vin alb

Homar cu sos de șofran și vin alb – este un preparat sofisticat și rafinat, ideal pentru ocazii speciale sau pentru a impresiona oaspeții. Această rețetă combină delicatețea cărnii de homar cu aromele exotice ale șofranului și eleganța vinului alb, rezultând un fel de mâncare deosebit și plin de savoare. Prepararea acestui fel de mâncare […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.