Supa delicioasa de legume cu perisoare
PrinteazaSupa delicioasa de legume cu perisoare din: cartofi, ceapa, morcov, ardei gras, fasole boabe, fasole verde, rosii in bulion, porumb, carne tocata, paine, oua, sare, piper.
- 3 cartofi
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- 300 g fasole boabe
- 300 g fasole verde
- 1 cutie cu rosii in bulion
- 1 lingura cu porumb boabe
Ingrediente pentru perisoare:
- 700 g amestec de carne tocata
- 1 ceapa
- 3 felii de paine
- 2 oua
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-un castron, amesteca bine carnea tocata cu ceapa, painea inmuiata si stoarsa si oualele batute cu un praf de sare si piper.
Separat, pune la fiert in apa cu sare ceapa tocata impreuna cu morcovul taiat cubulete si boabele de fasole.
Dupa ce a dat in cateva clocote, adauga perisoarele modelate cu palmele umede.
Lasa sa fiarba acoperit, la foc mic.
Cand perisoarele sunt aproape fierte, pune fasolea verde, ardeiul si cartofii taiati cubulete.
Spre final, adauga rosiile in bulion si boabele de porumb. Potriveste gustul de sare si mai lasa cateva minute.
Supa delicioasa de legume cu perisoare
Pofta buna!