Plan Alimentar Echilibrat. Iată o propunere de meniu pentru diabetici pentru 7 zile. Totuși, este esențial să consultați un medic sau un nutriționist pentru a obține un plan alimentar adaptat nevoilor individuale. Luni: Mic dejun: Ovăz cu fructe de pădure, semințe de chia și lapte degresat. Gustare: Un […]
Supa delicioasa de vitel
PrinteazaSupa delicioasa de vitel din: rasol de vita, morcovi, ardei, telina, pastarnac, patrunjel, ceapa verde, sare, piper, frunze de telina.
Ingrediente:
- un rasol de vită de aproximativ un kg
- 2 morcovi
- 2 ardei
- o ţelină mică
- un păstârnac
- o rădăcină de pătrunjel
- 2 legături ceapă verde
- sare
- piper negru boabe, măcinat
- o legătură frunze de ţelină
- o legătură pătrunjel
Mod de preparare:
spală rasolul, se curăţă de pieliţe şi se fierbe în apă cu sare. După ce s-a luat spuma, se pun legumele spălate şi curăţate şi se lasă la foc mic acoperite cu un capac.
Separat, se taie câteva fire de ceapă si se lasă deoparte presărate cu putină sare. verifică dacă a fiert rasolul, apoi se scoate din oală, se lasă să se răcească si se taie carnea cubuleţe.
Se scot şi legumele fierte, se dau deoparte si se adaugă ceapa verde. Se serveşte cu pătrunjel si ţelină.
Pofta buna!
Brânza de Burduf: Ghid Complet – Istorie, Beneficii și Rețete Autentice Românești
Istorie, Beneficii și Rețete Autentice Românești. Brânza de burduf este un produs tradițional românesc, cu o istorie profundă în cultura culinară a țării, în special în regiunile montane precum Transilvania și Bucovina. Originea brânzei de burduf este strâns legată de practica pastorală din România. În vremurile străvechi, ciobanii români […]