Supa din apa fiarta

Printeaza

Să fierb doi litri de apă, timp de 15 minute, împreună cu 200 g de unt, 16 g de sare, puţin piper, 8 căţei de ustu­roi, o foaie de dafin, puţin cimbru şi pătrunjel.

Trece prin sită şi varsă zeama peste felii de pâine prăjită şi presară pătrunjel mărunt.

Unii adaugă ouă fierte, pe feliile de pâine.

 

Supe_1

 

Pofta buna!

 

 

poate iti place si:

supe

Supă simpla de fasole neagră

Supă simpla de fasole neagră din: fasole neagra, sare, smantana si zeama de lamaie. Ingrediente: 500 g fasole neagra sare smantana zeama de lamaie   Mod de preparare: Pune la înmuiat peste noapte, în apă rece, 500 grame (0.5 kg) de fasole neagră. Când este pregătită pentru fiert, pune fasolea în 2 litri şi jumătate […]

 

Supa de naut

Supa simpla de naut

Supa simpla de naut din: naut, apa, ceapa alba, suc de lamaie, sare, piper, ulei de masline, patrunjel. Ingrediente: 1 cana de naut 6 cani de apa 1 ceapa alba mare, tocata sucul de la 3 lamai sare si piper ulei de masline o mana de patrunjel proaspat tocat   Mod de preparare: Inmoaie boabele […]

 

Ciorba aromata de castravete

Supa simpla de castraveti

Supa simpla de castraveti din: lapte, iaurt, smantana, castraveciori, ceapa, patrunjel, menta, sare, piper. Ingrediente: 275 ml lapte 425 g iaurt 150 g smântână 2 castraveciori 1 fir de ceapă verde 1 legătură de pătrunjel verde 1 linguriţă cu mentă uscată sare piper   Mod de preparare: Intr-un vas încăpător, amestecă laptele, smântână şi iaurtul. Curăţă […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.