Supa din bulion de rosii

Printeaza

Supa din bulion de rosii

Ingrediente:Supa din bulion de rosii

  • ulei
  • 1 lingură făină
  • pastă de roşii
  • frunze de ţelină
  • fidea
  • 1 lingură zahăr
  • sare

 

Mod de preparare:

In uleiul încins pui o lingură de făină, pe care o desfaci cu pastă de roşii. Adaugi apă, sare şi zahăr după gust.

Laşi să dea câteva clocote, apoi pui fideaua şi frunzele de ţelină şi le laşi să fiarbă (cam 10 minute).

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Mai ne jucam si noi cu o legume ceva, in supa asta de rosii?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.