Supa din carne de miel cu sparanghel si mazare

Printeaza

 Supa din carne de miel cu sparanghel si mazare

Ingrediente:Supa din carne de miel cu sparanghel si mazare

  • 1,200 kg carne de miel
  • 300 g vrfuri de sparanghel
  • 300 g mazăre verde boabe
  • 1 morcov
  • 1 ţelină
  • 1ceapă
  • 2 bucăţi albitură
  • 1 linguriţă boia
  • sare
  • 11/4 l supă
  • 11/2 l apă
  • 1/2 l vin roşu
  • 30 g ulei

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi egale, se sotează cu ulei şi cu tot zarzavatul tăiat feliuţe, în afară de sparanghel şi mazăre, apoi se pune la fiert cu boiaua, vinul, l foaie dafin, apa, supa şi se fierbe 30 minute.

Se scoate carnea şi restul se dă prin sită fină şi se mai fierbe 5 minute cu mazărea şi vîrfurile de sparan­ghel care au fost fierte anterior.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Mi-e foame! As manca si o supa de miel 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.