Supa din carne de vita

Printeaza

Supa din carne de vita

Supa din carne de vita

Ingrediente:

  • 1 kg carne de vita cu os
  • 1 ceapa
  • 2 radacini de patrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 legatura de patrunjel
  • 50 g fidea
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală carnea, curăţ-o de pieliţe şi pune-o ia fiert în apă rece cu sare. Ai grijă să aduni spuma de câte ori este nevoie. Lasă să fiarbă la foc moderat cam 2-3 ore.

Intre timp, curăţă zarzavatul şi taie-l în bucăţi potrivite. Când carnea este aproape fiartă, aruncă în oală zarzavatul. Acoperă cu un capac şi lasă din nou să fiarbă.

După câteva minute, potriveşte gustul de sare şi piper şi pune fi­deaua. Opreşte focul când aceasta este fiartă. Serveşte supa condi­mentată cu piper. Pentru limpezirea supei adauga, cand fierbe 2-3 linguri cu apa rece.

Supa din carne de vita

Supa din carne de vita

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu se pune sare de la inceput la carnea de vita (deoarece se strange carnea), ci dupa o ora de fierbere!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.