Supa din carne de gaina cu sparanghel

Printeaza

Supa din carne de gaina cu sparanghel

Ingrediente:

  • 1,200 kg came pasăre
  • 250 g sparanghel
  • 1 salată verde
  • 180 g frişcă dulce
  • 60 g unt
  • 1 lingură de făină
  • 1 ceapă
  • sare
  • sos Maggi
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 l supă
  • 3 l apa

 

Mod de preparare:

Supa din carne de gaina cu sparanghel: Se scoate carnea de la pasăre din care se fac chenele (cu sare, 1 albuş, puţină frişcă şi se fierb în apă fără să clocotească).

Oasele rămase se fierb separat cu apă, sare şi ceapă. Sparanghelul se taie bucăţele şi se fierbe.

Se face rantaş din făină şi unt şi se fierbe, cu salata tăiată julien, 15 minute.

Se leagă cu gălbenuşul amestecat cu frişcă şi sos Maggi iar sparanghelul şi chenelele se servesc în supă.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.