Supa din carne de gasca afumata

Printeaza

Supa din carne de gasca afumata

Ingrediente:

  • 1,200 kg gascâ afumată
  • 2 ouă
  • 100 g făină
  • 4 gogoşari verzi
  • 2 fire praz
  • 100 g caşcaval ras
  • 1 ceapă
  • 1/2 pahar lapte
  • 100 g pesmet alb
  • sare
  • 40 g unt
  • 1 foaie dafin
  • 3 l apă

 

Mod de preparare:

Supa din carne de gasca afumata: Gasca se taie bucăţi mari şi se fierbe în apă. Pe parcurs se taie gogoşarii, ceapa, şi prazul julien.

Cind gasca a fiert se scoate. Supa mai fierbe 10 minute cu găluştele preparate din făină, ouă, sare, caşcaval ras, lapte, unt şi pesmet bine amestecate şi turnate cu linguriţa în supă.

Carnea se taie bucăţele egale, fără oase şi se pune în supă.

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. N-am mai incercat supa de gasca afumata. Merita incercat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.