Supa cu carne de miel si orz din: ulei, carne de miel, ceapa, morcovi, praz, telina apio, cimbru, dafin, varza, pastarnac, orz, supa de legume si patrunjel. Inrgediente: 1 lingura de ulei, plus extra pentru legume 1 kg carne grasa de miel (spata sau pulpa), taiata in cuburi mari 1 ceapa, tocata 2 morcovi, tocati […]
Supa din carne de miel
PrinteazaSupa din carne de miel din: carne de miel, spanac, macris, ceapa, sare, delikat, smantana, sare, zahar, otet, hrean.
Ingrediente:
- 1,5 kg carne de miel
- 700 g spanac
- 350 g măcriş
- 5 fire de ceapă verde
- sare
- delikât
Pentru sos:
- 180 g smântână
- sare
- zahăr
- 1 lingură oţet
- 30-40 g hrean ras
Mod de preparare:
Fierbeţi spanacul şi măcrişul în apă cu sare. După 5 minute de clocote mici, strecuraţi verdeţurile şi tocaţi-le mărunt.
Separat, tocaţi carnea în bucăţi şi fierbeţi-le în 3 l de apă.
Luaţi spuma şi, după 10 minute, puneţi ceapa tocată mărunt, sarea, castravetele curăţat şi tăiat julien, delikat-ul şi mărarul tocat fin.
Aduceţi la masă sosul de hrean. Supa se poate servi şi caldă.
Pofta buna!
Steak de Somon cu Unt și Lămâie
Steak de Somon cu Unt și Lămâie din: fileuri de somon, unt, suc si coaja de lamaie, sare, piper, ulei. Descoperiți secretul unei mese elegante și pline de savoare cu această rețetă de steak de somon, acompaniat de un topping generos de unt cu lămâie și marar. Perfect echilibrat între gustul bogat al somonului și […]
Pofta buna!