Supa din carne de pasare cu mere

Printeaza

Supa din carne de pasare cu mere din: pui, mere, smantana, sare, lamaie, zahar, morcov, telina, ou.

Ingrediente:Supa din carne de pasare cu mere

  • 1/2 pui
  • 1 kg mere
  • 1 pahar cu smantana
  • sare
  • 1/2 lamaie
  • 1 lingurita cu zahar
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

Spălaţi puiul, îl tăiaţi bucăţi, îl opăriţi în apă clocotită. Aruncaţi apa, umpleţi cu 2 1 de apă rece o oală, puneţi carnea şi fierbeţi 15 min la foc potrivit. Spumuiţi des.

Adăugaţi legumele tăiate julien, lăsaţi să fiarbă 10 min, puneţi merele fără coajă, tăiate felii de 1-2 cm.

Săraţi, fierbeţi 10 min, puneţi zahărul. Fierbeţi încă 1 min, stingeţi focul. Serviţi dreasă cu ou, smântână şi zeamă de lămâie, bătute spumă, cu 3-4 linguri de supă fierbinte.

E bună şi rece. Folosiţi crutoane de pâine uscate în cuptor.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.