Supa din dovleac

Printeaza

Supa din dovleac din: dovleac, morcovi, patrunjel, ardei gras, telina, patrunjel, morcov, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Supa_din_dovleac

  • 1 dovleac galben copt
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras verde
  • 1 legatura telina
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 morcov mic
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei

 

Mod de preparare:

Iei un dovleac copt, îl cureţi de coajă, iar miezul, împreună cu sâm­burii îl pui într-o cratiţă de 4 l cu apă şi laşi să fiarbă.

Cureţi morcovii şi pătrunje­lul, le adaugi în supă, adaugi apă rece, condimentezi şi adaugi ardeiul şi verdeţurile.

Cureţi morcovul mai mic şi îl dai pe răzătoarea mare. Il pui la călit în uleiul fierbinte, apoi îl adaugi în supă.

Acest amestec îi va da grăsimea şi culoarea necesară. După ce au fiert morcovii, stre­cori supa şi alegi morcovii din compoziţie.

Fierbi tăiţeii în supă, iar când serveşti supa, poţi adăuga în farfu­rii şi morcovi şi pătrunjel verde tocat mărunt.

Supa din dovleac

Supa_din_dovleac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.