Supă din piept de vită, raţă şi carnăciori

Printeaza

Supă din piept de vită, raţă şi carnăciori

Ingrediente:Supă din piept de vită, raţă şi carnăciori

  • 600 g carne de raţă
  • 600 g piept de vacă
  • 150g cîrnăeiori afumaţi
  • sare
  • puţin magheran
  • cimbru
  • piper
  • 2 legături de mărar
  • 1/2 ţelină
  • 1 sfeclă roşie
  • 1 mor­cov
  • 1 păstîrnac
  • 2 fire praz
  • 3 linguri smîntînă
  • 3 l apă

 

Mod de preparare:

Pieptul de vacă se pune la fiert, se spumează, apoi se adaugă zarzavatul tăiat julien mai gros.

Cînd carnea este fiartă, se taie bucăţele egale şi se fierbe din nou 10 minute cu cîrnăciorii tăiaţi rondele şi carnea de raţă tăiată bucăţi, :are a fost friptă înainte timp de 30 minute

La sfîrşit se adaugă mărarul tocat, sosul în care a fost friptă raţa, smîntîna, cimbrul, piperul, magheranul şi puţină zeamă de sfeclă roşie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.