Supa din piure de morcovi

Printeaza

Supa din piure de morcovi din: morcovi, patrunjel, orez, untdelemn, faina.

Ingrediente:Supa din piure de morcovi

  • 3 morcovi
  • 2 pătrunjei
  • o linguiră orez
  • o lingură untdelemn
  • o linguriţă făină

 

Mod de preparare:

Se fierbe zarzavatul, care a fost curăţat, spalat şi tăiat în bucăţi, împreună cu orezul, ales şi spălat, în 500 ml apă. Când sunt bine fierte se scurg şi se trec prin sită.

Se rumeneşte puţin faina, în untdelemnul încins, apoi se adaugă piureul şi se subţiază cu apa în care a fiert zarzavatul.

După ce s-a potrivit de sare şi a mai dat in doua-trei clocote, se poate servi.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.