Supa din varza de Bruxelles

Printeaza

Supa din varza de Bruxelles din: varza de Bruxelles, untdelemn, faina, smantana, ou, sare.

Ingrediente:Supa din varza de Bruxelles

  • o varză de Bruxelles
  • o lingură untdelemn
  • o lingură făină
  • 100 ml smântână
  • un gălbenuş
  • sare

 

Mod de preparare:

Varza de Bruxelles, curăţată, o fierbem în apă clocotindă cu sare. Din untdelemn şi făină se face un rântaş deschis la culoare, care se stinge cu zeama în care a fiert varza.

Se adaugă apoi rântaşul, strecurat, la varza fiartă, se mai lasă pe foc câteva minute şi se serveşte cu smântână simplă sau dreasă cu gălbenuş.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.