Supa de dovleac cu parmezan

Printeaza

Supa de dovleac cu parmezan din: dovleac, unt, ceapa, supa, lapte, nucsoara, spaghete, parmezan.

Ingrediente: Supa de dovleac cu parmezan

  • 450 g dovleac, curatat de coaja, taiat cuburi
  • 50 g unt
  • 1 ceapa, tocata
  • 750 ml supa
  • 475 ml lapte
  • 1 praf nucsoara
  • 40 g spaghete, rupte bucati
  • 6 linguri parmezan
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incalziti untul intr-o oala, adaugati ceapa si gatiti 6-8 minute. Adaugati dovleacul si mai gatiti 2-3 minute.

Incorporati supa, aduceti la fierbere, acoperiti cu un capac, reduceti focul si gatiti 15 minute. Opriti focul.

Procesati apoi la blender, adaugati din nou in oala si incorporati laptele, nucsoara si asezonati cu sare si piper.

Adaugati spaghetele si mai gatiti cateva minute.

Garnisiti cu parmezan si serviti.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa aurie de dovleac

Reteta zilei: Supa de dovleac cu crutoane

Supa de dovleac cu crutoane din: dovleac, ceapa unt, usturoi, supa de pui, smantana nucsoara, scortisoara, zahar, ulei de masline, paine, sirop de artar, sare, piper, ricotta. Ingrediente:  1 dovleac, curatat si tocat 1 ceapa, felii 20 gr unt 2 catei de usturoi, decojit 2 cani supa de pui 2 linguri smantana 1 varf de […]

 

 

Reteta zilei: Supa de dovleac cu seminte

Supa de dovleac cu seminte din: usturoi, ulei de masline, ceapa, morcov, telina, scortisoara, boia de ardei, piper cayenne, dovleac, salvie, supa de legume, sare, piper, seminte de dovleac, branza de capra. Ingrediente:  1 capatana usturoi 2 linguri de ulei de măsline 1 ceapa, cuburi 1 morcov, cuburi 1 telina, cuburi 1/8 linguriță scorțișoară ½ […]

 

Reteta zilei: Supa de dovleac cu bacon caramelizat

Supa de dovleac cu bacon caramelizat din: dovleac, ulei de masline, ceapa, morcovi, telina, ghimbir, scortisoara, nucsoara, supa, sirop de artar, sare, bacon, nuci pecan, zahar brun, piper. Ingrediente:  1 dovleac 1½ lingură ulei de măsline 1 ceapa, cuburi ½ ceașcă morcovi, cuburi 1/3 ceasca telina, cuburi ¾ linguriță de ghimbir proaspăt ras 1 lingurita […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.