Supa de dovlecei cu morcovi

Printeaza

Supa de dovlecei cu morcovi din: dovlecei, ceapa verde, ceapa, morcovi, pastarnac, rosii, ulei, marar, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 3 dovlecei medii
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ceapa mica
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 2 rosii mici
  • 2 linguri de ulei
  • marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă dovleceii de seminţe şi de coajă şi se taie cubulete.

Se spală şi se toacă şi celelalte legume şi se pun la fiert împreună cu dovleceii aprox. 45 min.

Se pun roşiile curăţate şi tocate mărunt şi se mai lasă 15 min la foc mic.

Se potriveşte de sare şi se adaugă mărarul tocat mărunt.

 

Supa de dovlecei cu morcovi

Supa_de_dovlecei_cu_morcovi

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.