Supa cu dovlecei, porumb si ciuperci

Printeaza

Supa cu dovlecei, porumb si ciuperci din: apa, dovlecei, porumb, cartofi, ciuperci, radacina de patrunjel, ciuperci, radacina de telina, ceapa, rosii, ulei, smantana, sare, piper si marar.

Ingrediente:

  • 8 pahare de apă
  • 2 dovlecei
  • 2-3 linguri de porumb
  • 2 cartofi
  • 5-6 ciuperci shampignons
  • ½ rădăcina de pătrunjel
  • ½ rădăcină de ţelină
  • 1 ceapă
  • 2 roşii
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri de smântână
  • sare
  • piper negru boabe
  • 2 linguri mărar tocat

 

Mod de preparare:

Rădăcinile de pătrunjel şi de ţelină se taie feliuţe, se prăjesc.

Ceapa mărunţită la fel se prăjeşte uşor, cartofii şi dovleceii se taie cuburi.

Ciupercile se fierb până sunt aproape gata, apoi la ciuperci se adaugă cartofii, peste 5-7 minute – rădăcinile.

Cu 10 minute înainte de a se lua de pe foc, se pun dovleceii, ceapa, roşiile, curăţate de pieliţă şi tăiate felii, porumbu, sarea, piperul.

Se serveşte cu smântână şi verdeaţă tăiată.

 

Supa cu dovlecei, porumb si ciuperci

Supa_cu_dovlecei_porumb_si_ciuperci

Pofta buna!

 

 

 

 

Supă Cremă de Loboda

Supă Cremă de Loboda din: loboda, cartofi, ceapa, usturoi, legume, ulei, sare, piper, crutoane, smantana. Supa este o alegere minunată pentru cei care caută să se bucure de o cină ușoară, dar în același timp hrănitoare și sățioasă. Loboda, cu frunzele sale bogate în nutrienți, combinată cu cartofi, ceapă și un stoc aromat de legume, […]

Supă Miso Autentică

Supă Miso Autentică – Descoperă Secretele Bucătăriei Japoneze din: apa, pasta mniso, tofu, alge wakame, ceapa verde, dashi, ciuperci. Supa Miso este unul dintre cele mai reprezentative și apreciate feluri de mâncare din bucătăria japoneză, fiind nu doar delicioasă, ci și extrem de benefică pentru sănătate. Această supă tradițională este cunoscută pentru proprietățile sale nutritive, […]

Supă Cremoasă de Ovăz cu Legume

Supă Cremoasă de Ovăz cu legume din: ceapa, morcovi, telina, usturoi, fulgi de ovaz, supa, ulei, sare, piper, turmeric, paprika, patrunjel. Nu este un secret că ovăzul constituie o sursă remarcabilă de fibre și nutrienți esențiali, dar știai că poate transforma o simplă supă într-o experiență culinară excepțională și sănătoasă? Supa de ovăz reprezintă o […]

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Nela Petrusin

    Fac si eu supa de dovlecei

  2. Imi place supa de dovlecei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.