Supa de dovlecei cu rosii – usor de preparat
PrinteazaSupa de dovlecei cu rosii din: dovlecei, ceapa, morcovi, ardei gras, radacina de patrunjel, cartofi, rosii, ulei, patrunjel, sare, piper.
- 4 dovlecei
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 ardei gras
- 1 radacina patrunjel
- 2 catofi
- 4 rosii
- 50 ml ulei
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi ceapa, morcovii, rădăcina de pătrunjel şi ardeiul gras, spălaţi-le şi tăiaţi-le în cubuleţe.
Căliţi toate acestea în ulei 5-6 minute într-o oală, după care adăugaţi 3 litri de apă.
Lăsaţi să fiarbă la foc mic 10 minute, apoi adăugaţi roşiile, cartofii şi dovleceii, toate curăţate şi tăiate în bucăţi mai mari.
Lăsaţi supa să fiarbă la foc mic încă 30 de minute.
Pofta buna!