Supa de dovlecel, mazare si paste din: ceapa, morcovi, telina, dovlcei, ardei gras galben, mazăre congelată, fasole albă, usturoi, ulei, pasta de rosii, supă de pui, paste făinoase scurte, sare, piper.
Ingrediente:
2 cepe
2 morcovi
2 fire ţelină
2 dovlecei
1 ardei gras galben
100 g mazăre congelată
1 conservă de 540 g fasole albă, gata fiartă
4 căţei usturoi
2 linguri ulei
500 g pasta de rosii
750 ml supă de pui
100 g paste făinoase scurte
sare
piper
Mod de preparare:
In oala de fiert se pune uleiul şi se rumeneşte usturoiul. Se adaugă ceapa, morcovii, ardeiul gras şi ţelina, toate tăiate cât mai mic. Se presară sare şi piper, şi se lasă 3 minute.
Se adaugă pasta de rosii şi supa de pui. Se lasă să ajungă la punctul de fierbere, se acoperă şi se lăsă 15 minute.
Apoi, se adaugă, pastele şi se lasă 5 minute.
Se pun şi restbl ingredientelor si se mai lasă 5 minute pe foc. Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se aduce la masă.
dovlecel, cartofi, ceapa, busuioc, sare, ulei. Ingrediente: 1 kg dovlecel 300 g cartofi 1 ceapă busuioc sare 1-2 linguri ulei de măsline Mod de preparare: Se spală dovleceii şi se taie pe lungime, se curăţă partea centrală, cea cu seminţe, în caz că dovleceii sunt mari şi se taie […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.