Supă dreasă cu cartofi

Printeaza

Supă dreasă cu cartofi

Ingrediente:Supă dreasă cu cartofi

  • 500 g cartofi
  • 1 ceapă
  • 1 fir de praz
  • 1/2 l lapte
  • 1 lămâie
  • 100 g smântână
  • sare
  • 3-4 felii de pâine

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi speli, îi tai cuburi şi îi fierbi într-un litru de apă cu sare împreună cu ceapa şi prazul tăiate mărunt.

După ce cartofii au fiert şi se sfărâmă, îi treci prin sită împreună cu ceapa şi prazul. Adaugi laptele fiert şi zeama de lămâie.

Pentru crutoane, tai cubuleţe feliile de pâine albă şi le rumeneşti în cuptor. înainte să aduci supa la masă, o dregi cu ou şi smântână.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.